SPARQ YOUTH DVD


 

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat SPARQ training zorgt voor betere prestaties; je word sterker, sneller en explosiever.

 

SPARQ is een onderdeel van NIKE en staat voor speed, power, agility, reaction en quickness; dit zijn alle eigenschappen die een speler moet hebben en moet beheersen om tot betere prestaties te kunnen komen; SPARQ hanteert wetenschappelijk bewezen methoden om aansprekende resultaten te kunnen behalen.

Door de SPARQ trainingen worden spelers daadwerkelijk beter in de sport die ze beoefenen.

De oefeningen op deze dvd worden uitgelegd door de gerenommeerde trainers van NIKE SPARQ; Matt James en Vern Gambetta

Deze trainers hebben zeer veel ervaring met het trainen van verschillende topsporters.

 

De training voor jeugdspelers vereist een andere aanpak dan de training voor senioren maar dit is nog niet bekend bij veel trainers; Feit is dat veel trainers niet weten hoe je deze specifieke groep moet trainen. De kennis waarover je moet beschikken om kinderen te trainen is heel specialistisch en daardoor te beperkt bij de meeste trainers. Wanneer je op een willekeurige manier wat oefeningen doet dan worden spelers nooit beter.

 

Bij jeugdspelers is plezier in het spel heel belangrijk, dit word vaak onderschat door heel veel trainers. Dit is wel jammer want als een speler geen plezier meer in het spel heeft dan kunnen er nooit goede prestaties te verwachten zijn. De oefeningen op deze dvd staan daarom op de eerste plaats ook geheel in het teken van plezier maar wel in combinatie met het behalen van resultaten! Wanneer de spelers plezier hebben in het doen van deze trainingsvormen dan zul je daadwerkelijk grote vooruitgang zien in coŲrdinatie, snelheid, kracht en explosiviteit.

 

Bovenstaande dvd laat op een duidelijke manier zien hoe een effectieve en verantwoorde training voor de jeugd moet zijn.

 

Er is tegenwoordig veel effectief trainingsmateriaal beschikbaar maar het is vaak niet bekend hoe je dit effectief kunt integreren in de training. Matt James demonstreert op deze dvd zeer veel oefeningen waarbij hij gebruik maakt van een aantal verschillende trainingsmaterialen;

Medicin ballen

Speedladder

Balance boards

Agility cones

Agility hurdles

 

 

Ä 19,95 

 

Prijs is inclusief btw & verzendkosten

 

 

Bestelwijze van de SPARQ Youth Training dvd;

Klik op bovenstaande 'bestel button' of stuur een e-mail naar info@pt-nijmegen.nl waarin u aangeeft om deze dvd te bestellen.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en word uw bestelling binnen 2 dagen verstuurd naar het opgegeven adres.

Mocht u vragen hebben of wilt u eerst advies dan kunt u met deze vragen ook terecht bij PT Nijmegen; info@pt-nijmegen.nl

 

Klik hier om vanuit BelgiŽ een bestelling te plaatsen; 

 

   

 

© PT NIJMEGEN - INFO@PT-NIJMEGEN.NL