Plyometrische training    Sterke rompspieren voor kracht, snelheid en explosiviteit    Warming up en activatie; onmisbaar

STARTSNELHEID EN AGILITY; VERHOOG JE WENDBAARHEID    Training voor jeugdspelers en kinderen    Trainingsmaterialen

   

 
 

SPARQ SOCCER DVD

 

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat SPARQ training zorgt voor betere prestaties; je word sterker, sneller en explosiever.

 

SPARQ is een onderdeel van NIKE en staat voor speed, power, agility, reaction en quickness; dit zijn alle eigenschappen die een speler moet hebben en moet beheersen om tot betere prestaties te kunnen komen; SPARQ hanteert wetenschappelijk bewezen methoden om aansprekende resultaten te kunnen behalen; door de SPARQ trainingen worden spelers daadwerkelijk beter in de sport die ze beoefenen.

 

De oefeningen op deze dvd worden uitgelegd door de gerenommeerde trainers van NIKE SPARQ; Matt James en Pierre Barrieu. Pierre Barrieu is tevens de strength & conditioning coach van de nationale voetbalselectie van de Verenigde Staten, daarnaast worden de oefeningen op deze dvd uitgevoerd door Freddy Adu en Shannon Boxx, pro voetballers van de Verenigde Staten.

 

Op een simpele maar effectieve manier word duidelijk uitgelegd hoe je moet trainen om tot betere prestaties te kunnen komen.

 

Er is tegenwoordig veel effectief trainingsmateriaal beschikbaar maar het is vaak niet bekend hoe je dit effectief kunt integreren in de trainingen. Bij SPARQ training word veel gebruik gemaakt van trainingsmaterialen om resultaten te behalen; op deze dvd word per onderdeel duidelijk uitgelegd hoe je deze trainingsmaterialen moet gebruiken en hoe je deze kunt integreren in de trainingen. Matt James demonstreert op deze dvd zeer veel oefeningen waarbij hij gebruik maakt van een aantal verschillende trainingsmaterialen, waaronder medicin ballen, speedladder, balance boards, agility cones, agility hurdles, speed parachutes, power balls en meer.

 

FEEL THE SPEED

 

 

Een unieke kijk op sportspecifieke training voor voetballers;

Deze dvd laat zien hoe je moet trainen om meer kracht, explosiviteit en snelheid te ontwikkelen.

 

het ontwikkelen van mee kracht, snelheid en explosiviteit

snelle voeten ontwikkelen

reactievermogen verbeteren

coŲrdinatie & balans verbeteren

de mogelijkheid om snel van richting te veranderen

het verbeteren van voetenwerk

verbeter de mogelijkheid om te versnellen

eigenschap onmiddellijk weg te komen van je tegenstander

 

Wat moet je observeren

Wat moet je coachen

De meest gemaakte fouten

Wat moet je trainen

Wanneer moet je trainen

 

De training methodiek van deze dvd is uitgeprobeerd, getest en bewezen op alle niveaus, van de jeugd naar profclubs.

 
Dus of je nu een voetballer te willen sneller te krijgen, of een coach die wil om zijn spelers sneller en meer ontplofbare of een ouder die wil zijn kennis te verbeteren, om te kunnen werken dan met zijn kinderen de inhoud van de DVD die je zal profiteren van kijken en doen wat we hebben jullie hier te zien.
 
Voor elke set van oefeningen getoond geven we ook u een gids van wat aan, observeren wat te coachen en wat te corrigeren in uw opleiding. Er wordt veel nadruk is geboekt op het corrigeren van inefficiŽnte bewegingen en op het aanleren van voetballers van de juiste techniek.

 
 
DVD PACKAGE; SPARQ SOCCER TRAINING & FEEL THE SPEED

 

Ä 34,95

 

Prijs is inclusief btw & verzendkosten

 

 

Bestelwijze van de package deal; SPARQ Soccer Training dvd & Feel the speed;

Klik op bovenstaande 'bestel button' of stuur een e-mail naar info@pt-nijmegen.nl waarin u aangeeft om deze dvd's te bestellen.

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en word uw bestelling binnen 2 dagen verstuurd naar het opgegeven adres.

Mocht u vragen hebben of wilt u eerst advies dan kunt u met deze vragen ook terecht bij PT Nijmegen; info@pt-nijmegen.nl

 

Klik hier om vanuit BelgiŽ een bestelling te plaatsen; 

   

 

© PT NIJMEGEN - INFO@PT-NIJMEGEN.NL